fo021867: SP-congres 1983 - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van Carla Galle, Louis Tobback, Frank Van Acker, Karel Van Miert en Willy Claes op een SP-congres, december 1983. Op de achtergrond de leuze: SP het enige alternatief. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"