fi001233: The Gay Man’s Guide to Safer Sex - Lewis, David; Mackay, James; The Terrence Higgins Trust; Basilisk Communications Productions; Pride Video Productions; Simitar Entertainment
"Educatieve film omtrent homoseks en veilig vrijen. In tegenstelling tot de gewone preventievideos die uitleg geven wat niet te doen en welke handelingen een verhoogd risico meedragen om hiv op te lopen, plaats deze film de focus op het uitvoeren van seksuele handelingen die op een plezierige en veilige manier zich kunnen voltrekken. Film bevat expliciet materiaal. Bevat expliciete beelden. 18+ FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"