De Stem der Vrouw [clandestien] (Antwerpen: VKP)
"De Stem der Vrouw kwam tijdens de Tweede Wereldoorlog in communistische handenOriginele exemplaren worden niet geraadpleegd. Raadpleeg de fotokopieën"