Positieve ontwikkelingen in Afrikaans Grotemerengbied: Albéric Akiteretse bracht bezoek aan Burundi, Rwanda, Tanzania en DR Congo - Bouwen, Denis (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Denis Bouwen Fonds Suzan Daniel (FSD)"