Priester Daens volksvertegenwoordiger voor Aalst en Brussel : zijn leven, zijn strijd, zijn lijden, zijne dood en verheerlijking - Daens, Pieter (Aalst: Daens-Mayart, 1909)
"aangehaald en beschreven door zijn broeder Pieter Daens"