fo001576: Nationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis
"Zwart-witfoto van de toespraak van Arthur Wauters tijdens de opening van het Nationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis: Brussel, Regentlaan 23, zetel van La Prévoyance Sociale: 18 februari 1939: o.a. Arthur Jauniaux, Louis Bertrand, Joseph Lemaire en Arthur Wauters. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"