fo007340: Propaganda voor Het Plan van de Arbeid - Graphopresse
"Zwart-witfoto van een bijeenkomst in het teken van propaganda voor Het Plan van de Arbeid in het Volkshuis in Brussel, jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"