pk000305: Camarades, la main dans la main. Défendons notre pain ! - Panthère noire (1986)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een rode hamer en sikkel. De prentbriefkaart is handgekleurd en geschreven. Rechts middden, als een soort stempel : 'vivre pour l'athéisme'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"