fo023055: Onderwijs - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een actie in het franstalig onderwijs in Wallonnië. 1990. Opschrift: Le devenir de nos enfants nos ministres y sont indifferents. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"