fo033761: Materniteit Sint-Vincentius - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto genomen in de materniteit van Sint-Vincentius te Gent, jaren 1980. Een jonge Turkse vrouw met haar baby, mama en grootmoeder (?)... Gezellige 4-persoonskamer (?) met bloemengordijn én kruisbeeld. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"