fo021945: Vredesbetoging Brussel 1983 - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van de vredesbetoging in Brussel, oktober 1983. Zicht op betogers met spandoeken met opschrift: Ook wij willen het jaar 2000 nog beleven! Nooit meer oorlog! - Geen tweede Hiroshima! Maar vrede!. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"