029.00016: Lijst betreffende de ledenbijdragen - Federatie van Vakbonden-Ninove
"Collection: Federatie van Vakbonden Ninove; Level of description: Item; Biografie: De Federatie van Vakbonden Ninove was een losse ‘federatie’ van diverse vakbonden, die na de Tweede Wereldoorlog een echte federale structuur kreeg. Series: 029: Archief van Federatie van Vakbonden-Ninove"