af004264: Parti Communiste Liste 13 - PC; Andersen, René (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Parti Communiste (PC) (Charleroi) voor de parlementsverkiezingen en de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: groepsfoto in zwart-wit met van links naar rechts René Andersen, Robert Tongre en Jean-Claude Raillon. Tekst: PC PARTI COMMUNISTE 1er CANDIDAT PROVINCE ANDERSEN René Agent SNCB Monceau 1er CANDIDAT SENAT TONGRE Robert Enseignant Courcelles 1er CANDIDAT CHAMBRE RAILLON Jean-Claude Professeur Charleroi. LISTE 13. Elections lgislatives du 24.11.91. Editeur responsable: ANDERSEN René. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"