ABVV Voorlichting : mutaties van de moderne maatschappij juni 1970 : [Eerste document ter voorbereiding van het Buitengewoon Congres van het ABVV 1971] - Janne, Henri; Debunne, Georges (Brussel: ABVV, 1971)
"Verslag van H. Janne ; voorwoord Georges Debunne"