af005625: De VOEM geeft aan u de kans om te vertellen wat u denkt over hoofddoeken, boerka's, niqabs en andere kledingstukken op het werk en de school - Vereniging voor Ontwikkeling en Emancipatie van Moslims (VOEM); Minderhedenforum
"Affiche vermoedelijk uitgegeven in 2004 door de Vereniging voor Ontwikkeling en Emancipatie van Moslims (VOEM) en het Minderhedenforum voor een vrij debat. Tekst: De VOEM geeft aan u de kans om te vertellen wat u denkt over hoofddoeken, boerka's, niqabs en andere kledingstukken op het werk en de school. U krijgt ook de kans om te zeggen wat u zou doen als u minister was en dat in het Nederlands, Berbers of Arabisch. Uw mening wordt genoteerd en gaat naar het Minderhedenforum, de officiële gesprekspartner van de Vlaamse Overheid. Hopelijk tot maandag 14 juni. Alle vrouwen zijn welkom. Voor meer informatie contacteer Fatiha (Vrouwenplatform Forum) 022040781 of Mina (Kern Vrouwenemancipatie VOEM) 032723507. Maandagnamiddag 14 juni van 13u00 tot 15u15. Dagcentrum Den Elegast, Twee Netenstraat 13A, 2060 Antwerpen (vlakbij station Antwerpen Dam). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"