pk001404: Lenin en een arbeider dragen een boomstam - Krastev, Simeon; Maison de la Culture de la région de Mons (1989)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend Lenin (in zwart-wit) en een arbeider (in kleur) die samen een boomstam dragen. Bovenaan staat de originele titel in Russisch schrift. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"