fo012835: Irène Petry - Photo News
"Zwart-witfoto van Irène Petry, Nationaal voorzitster van de Socialistische Vooruitziende Vrouwen - Femmes Prévoyantes Socialistes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"