The labour movement and the polish cause : a plea for fair play - Dollan, Patrick J. (London: Liberty Publications, 1945)
"by Sir Patrick J. Dollan Bibliotheek Camille HuysmansVerslag van een toespraak tot geëmigreerde Poolse socialisten in Londen op 11 oktober 1944"