af005876: Tee-o-harem - ABVV; Swings, Alex (1996)
"Affiche uitgegeven in 1996 door het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) (Gent) voor een filmvertoning. Afbeelding: tekening van filmrollen, een camera en een klapper waarop Movie Day. Tekst: ABVV IN DE FRONTLIJN. FILMAVOND TEE-O-HAREM van Mehdi Charef. VRIJDAG 29 MAART 1996 - 19u00. Ons Huis Vrijdagmarkt 9 9000 Gent (Ingang Meersenierstraat). Prijs: 100 BF. Organisatie: CC SAMENLEVEN. V.U. Alex Swings, Vrijdag 9, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"