te004263: Kinderanekdoten II - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1937/10/09))
"Een gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een kind die het uitlegt aan de dame. Een humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 9 oktober 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"