Verkiezingscampagnes van de SP.A van 1946 tot nu. Zijn de verkiezingscampagnes van de Vlaamse socialistische partij onderhevig aan het moderniseringsproces? - Marynissen, Tineke (Antwerpen: UA, 2006)
"Tinneke Marynissen Licentiaatsverhandeling, Universiteit Antwerpen"