026.00002: Specimina Kritis-Student - Vlaamse Kommunistische Studenten (VKS)
"Collection: Vlaamse Kommunistische Studenten (VKS); Biografie: De Vlaamse Kommunistische Studenten (VKS) was de studentenorganisatie van de Kommunistische Partij van België (KPB). Level of description: Item; Series: 026: Archief van Vlaamse Kommunistische studenten (VKS)"