af000324: Om België weer op te beuren, stemt voor de socialisten - Salomon & Uytterelst; BWP
"Affiche uitgegeven in 1925 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de parlementsverkiezingen. Bijschriften: Wedden der généralen. Belastingen op het verbruik. Schuld 45 milliard. Wedden der hoogere geestelykheid. Militarisme. Mijn eerste ministerie = Duitschland zal betalen! Mijn tweede ministerie = Duitschland zal betalen?? Mijn derde ministerie = de toestand is uitstekend... geteekend Theunis. Tekst: Wetgevende kiezingen van 1925. Om België weer op te beuren, stemt voor de socialisten. Salomon & Uytterekst. 225 R de Mérode Brux. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"