af000943: Feest van de rode vaan - Clauwaert, Jo; KPB; Withages, Jaak (1978)
"©SOFAM Affiche van Jo Clauwaert uitgegeven in 1978 door KPB voor het feest van het partijblad De Rode Vaan. Afbeelding: tekening van een gestileerde hand die een pennenstok vasthoudt. Tekst: zaterdag 16 en zondag 17 september 1978 kultureel centrum Oudergem feest van de rode vaan met: Johan Verminnen, Big Bill Krakkebaas, Raymond van het Groenewoud, Toots Thielemans, André Bialek, Pierre Rapsat, Guy Bedos en vele anderen. ook: debatten, politieke stands, tentoonstellingen, kinderspektakel, handelsfoor, restaurants, kaffees. kultureel centrum Oudergem vorstlaan 185, 1160 brussel. toegang: 200 fr. (2 dagen). ALLE INFORMATIE: DE RODE VAAN, KAZERNESTRAAT 33/35, 1000 BRUSSEL. Ver. Uitgever: J. WITHAGES STALINGRADLAAN 18-20 1000 BRUSSEL. ONTWERP: JO CLAUWAERT. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"