fo008614: Portret van Théodule Gonda
"Zwart-witfoto van Théodule Gonda, leider van de clandestiene vakbeweging, secretaris van de federatie van de metaalbewerkers (section du Bassin de flémalle), Luik. Opschrift achteraan: Théodule Gonda. Secrétaire permanent de la Fédération des métallurgistes de la Province de Liège (Section du Bassin de Flémalle). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"