b001261: Theater Taptoe, "Vader Anseele", soldaat zonder snor - Neirynck, Freek; Jodts, Let; Jodts, Let (1986)
"Pop gebruikt bij theatervoorstelling 'Vader Anseele door theater Taptoe in 1986, voorstellend soldaat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"