vl000900: Arbeiders Volleybal Federatie,1957 (afd. Antwerpen)
"Vlag van de Arbeiders Volleybal Federatie van België, 1957 (afd. Antwerpen) . Centraal in een zwart omrande witte cirkel: een volleybalnet met bal, er rond de naam van de organisatie, jaartal en plaatsnaam. In de vluchthoek een vuist met rode roos, embleem van de SP. Bovenaan en onderaan afgezoomd met een smalle rode boord en een bredere groene boord. Groene en rode franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"