Vademecum wilde planten : met determineertabellen en aanwijzingen voor groenbeheer - Koster, Arie (Haarlem: Schuyt & Co; Brugge: Marc Van de Wiele, 1993)
"Arie Koster Uitgave onder auspiciën van het Instituut voor Bos- en Natuuronderzoek, Wageningen, in samenwerking met Stichting Leefmilieu, Antwerpen."