af002190: Onkruit in de achtertuin? - Midden-Amerika Komitee Gent; Demedts, Annemie
"Affiche uitgegeven in 1987 door het Midden-Amerika Komitee Gent voor lezingen. Tekst: Onkruit in de achtertuin? Donderdag 19 maart 87, 19.45u., balzaal S.C.C. Vooruit Gent. Contadora! Een kwestie van oorlog of vrede? Liesbeth Walckiers, V.S. versus Nicaragua. Katlijn Declercq, Honduras: het thuisland van de contra’s? John De Decker, El Salvador: de oplossing? Of van aktieve neutraliteit? Jan Rombauts, Guatemala: droom of moord? + Diareeks Dwaze Moeders. Org.: Midden-Amerika Komitee Gent. V.u.: A. Demedts, Hoogstraat 9, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"