af014289: Abo, een vrouw in Kongo - Art & Partners; Internationale Nieuwe Scène; Celis, Dirk
"Affiche van Art & Partners uitgegeven tussen 1992 en 1998 door de Internationale Nieuwe Scène (INS) Antwerpen voor het muziektheater Abo, een vrouw in Kongo. Afbeelding: een zwarte vrouw met sjaal op het hoofd. Tekst: vrouwenvertellingen. Abo een vrouw in Kongo. Met: Hilde Uitterlinden. Zang en percussie: Rifi Kythouka. Muziek: Chris Joris. Tekst: Dirk Celis. Internationale Nieuwe Scène. Verantw. Uitgever: Dirk Celis, Timmerwerfstraat 40, 2000 Antwerpen. Affiche: Art&Partners. Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"