Fietsen, daar maken wij een punt van! Deel 1 : van project naar concept - Jespers, Geert (Brussem: VOSEC, 2008)
"Eindredactie : Geert Jespers ; Met medewerking van Greet Castermans, Sven Huysmans, Koen Repriels, Sander Vanhellemont ; Foto’s : Koen Broos, Geert Jespers, Sven Huysmans, Stad Kortrijk"