fo005204: Textielarbeiderscentrale van België, optocht, 1938 - Waro
"Zwart-witfoto van een optocht van de Textielarbeiderscentrale van België in Gent, n.a.v. het 40-jarig bestaan, 1898-1938. Prominenten : 1°rij : Arthur Haustraete, Arthur Sercu, Aloïs Seghers, 2°rij : 2°v.r. Corneel Mertens. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"