fo004644: Achille Van Acker - studio L'Essor
"Zwart-witfoto van Achille Van Acker, 22 mei 1948. Opschrift achteraan: Doctor honoris causa aan de Rijselse universiteit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"