fo035725: Willem Eekelers - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van Willem Eekelers met bestuursleden van General Motors. Voor de tombola van Kindervreugd wordt er een auto gekozen. Antwerpen, 24 mei 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"