De dansdeel [Bladmuziek] : bundel IV : nieuwe reeks volksdansen - Hoffman, Huig; Milio, René ([S.l]: Volksdanscentrale, 1954)
"Verzameld door Huig Hofman - Eenvoudige bewerking der dansmelodieën voor Klavier alleen door René Milio Deze publicatie bevat volgende liederen :Jan SpeelmanKleine SchotsBoerenbruiloftZweedse klapdans'n Leuke jongenParijse polkaMeisje, was je...ZonnebloemTweelingszustersSoldatenvreugdOosterse prinsesMuurbloemSchotse walsDriesprongDe bisschopStokjes oprapenMollen of kruisenSchotse mutsDe doedelzakMeisje aan het vensterMeibloesemGrote rondeOm de pereboomAppeltjes van Oranje"