vl000088: Socialistische Fanfare Kring De Voorwacht, Ninove 1913.
"Een rode vlag van de Socialistische Fanfaren kring de Voorwacht van Ninove van 1913. Een kleurverschil van het rode vilt doet vermoeden dat een kader het rode veld omlijstte. Tekst: SOCIALISCTISCHEN FANFAREN KRING DE VOORWACHT NINOVE1913. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"