Nieuwkomers op het middenveld : nieuwe sociale bewegingen als actoren in het Belgisch politiek systeem : de milieubeweging en de vrouwenbeweging in Vlaanderen, 1970-1990 - Hooghe, Marc (Brussel: Marc Hooghe, 1997)
"Doctoraalscriptie VUB"