af006429: Jubelfeesten der socialistische vakbonden - De Keukelaere, Gustave; Colier & Gerondal; Federatie van Socialistische en Onafhankelijke Vakbonden Gent-Eeklo
"Affiche uitgegeven in 1932 door de Federatie van Socialistische en Onafhankelijke Vakbonden Gent-Eeklo voor het 75-jarig bestaan van de Broederlijke Maatschappij der Wevers (BMW). Tekst: Jubelfeesten der socialistische vakbonden. 75 verjaring der Wevers en Katoenbewerkers. 50 verjaring der Metaal Hout en Tabakbewerkers. 20 verjaring van het personeel der Openbare Diensten. 4 september 1932. Opvoering van het massaspel Koning Arbeid van Daan Boens in het Feestpaleis Park te Gent. Daarna fakkeloptocht door de stad. Tweede opvoering 11 september."