fo028112: Zonder titel - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van een man met pet en achter hem tikt een andere man op zijn schouder. Bovenaanzicht. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"