fo029037: Wauters Arthur
"Zwart-witfoto, van Emile Vandervelde en Arthur Wauters bij hun vertrek naar Moskou, om de revolutionaire socialisten te verdedigen tijdens hun proces. Moskou, 1922. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"