fo023941: Betoging, Ambtenaren - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van een betoging van ambtenaren in Brussel. Een man verkleedt als pastoor loopt achter een doodskist die de ambtenaar voorstelt. Jaren 1995-1999. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"