af002686: Jean Levecque - SP; Levecque, Jean (1988)
"Affiche uitgegeven in 1988 door de Socialistische Partij (SP) (Middelkerke) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Jean Levecque. Tekst: JEAN LEVECQUE 1e Kandidaat SP. SP je beste buurman. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"