fo018026: Hendrik de Man - Buyle, Gust
"Zwart-witfoto van de jonge Hendrik de Man (zittend op stoel) met zijn moeder Josephine van Beers, zijn broer Robert (Bob) en zus Yvonne. Jaren 1890. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"