pk001392: Kambek - Rambow, Günter; Maison de la Culture de la région de Mons (1989)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een hakenkruis, uitgegraven in de woestijn als een labyrint. Tekst : Dramatische Dichtung von Michael Zachow. Uraufführung am 12. September '87 Schauspiel Staatstheater Stuttgart Kammertheater. Uber das Jahshundert Lew Kambek sich wundert, Lew Kambek sich wundert über das jahrhundert. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"