med001766: ABVV
"Een koperkleurige reversspeld in de vorm van een wereldbol. Bovenaan een hand die een hamer vastheeft, onderaan de letters ACOD Dwars over de wereldbol de letters ABVV. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"