De rode droom : honderd jaar sociaal-democratie in Nederland : wegwijzer (Amsterdam: IISG, 1995)
"Wegwijzer uitgegeven n.a.v. gelijknamige tentoonstelling in Amsterdam van 12 oktober t/m 26 november 1995"