hs000321: Mon livre d' heures, houtsnede nr. 55/165 - Masereel, Frans (Mein Stundenbuch)
"Houtsnede nr. 55 uit een reeks van 165 getiteld, Mon livre d' heures. Zie ook: ga000321 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"