vl000769: Belgische Transportarbeidersbond
"Vlag van de Belgische Transportarbeidersbond van de Afd. St.- Niklaas, 1920. Centraal op een rood veld staat een wereldbol met ervoor de ineengestrengelde handen, Rond de wereldbol: een eikentak en een palmtak. In de broektop, in een schild: een raap versierd met bladeren. Boven de wereldbol in een halve cirkel staat de naam naam van de organisatie, onderaan staat de plaatsnaam en een jaartal. Gele franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"