Den Vrijen Courant : over jongeren, relaties en seksualiteit (Berchem: FJIAC; Federatie Centra voor Geboortenregeling en Seksuele Opvoeding)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Periodiciteit : jaarlijksRedactie : FJAC, Diksmuidelaan 50, 2600 Berchem"