fo022025: Wijkclub Vrijheid door Broederschap
"Zwart-witfoto van een groep kinderen (met ouders) van de wijkclub Vrijheid door Broederschap (Heuvelpoort) voor hun vertrek op uitstap. Tweede links is de begeleider Gaston De Roo, vijfde links is Jan Smet, documentatiedienst van de Vooruit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"